Euro Easykart & DAI Trophy Ala 1.-3.11. 2019

Posledním závodem pro náš tým byl Euro Easykart & DAI Trophy v italské Ale. Jak již pozdní zimní měsíc listopad naznačoval, závody se odjely za velice chladného a deštivého počasí. I tak ovšem přivážíme úspěchy ve všech kategoriích.

V kategorii Easykart 60 a ve finále A se nejlépe umístila Karolína Vančíková. Ta svůj poslední závod roku 2019 a také poslední závod v této kategorii před přestupem do Easykart 100 dokončila na 4.místě. Dále to pak byl 8. Vojta Růt a 10.Matyáš Puršl, které rovněž čeká přestup do kategorie Easykart 100. 9. se umístil Tomáš Vančík a na 13.místě se ve finále A umístil Sebastian Mičker. Finále B pozičně navazuje na Finále A a zde si nejlépe počínal 18. Zdeněk Bábíček.

V Easykart 100 nás zastupovali Richard Horký s Filipem Bartošem. Pro Richarda to byl poslední závod první sezóny a poslední závod v kategorii Easykart 100 před přestupem do královské kategorie KZ2. Tento poslední závod oslavil vítězstvím.

Tímto je pro nás rok 2019 definitivně uzavřen. Čeká nás jen vyhlášení Czech kart Open v prosinci v Hradci Králové a pak už jen zimní přestávka a sezóna 2020. Před sezónou se můžete těšit na postupné odhalení naší jezdecké a to od Nového roku. Můžete se těšit na velké přestupy v kategoriích a nové závodní výzvy.

 

Diskuze

Euro Easykart & DAI Trophy Ala 1.-3.11. 2019

Poslední závodní víkend pro náš tým hostil seriál Eauro Easykart Trophy v italské Ale. Vzhledem k ročnímu období, kdy se tento závod odehrál, bylo počasí extrémně promočené a studené. Měli jsme zástup v kategoriích Easykart 60 a 100 a ani v jedné jsme se neztratili.

V kategorii Easykart 60 se nejlépe od nás umístila Karolína Vančíková. Svůj úplně poslední závod v této kategorii před přestupem do Easykart 100 oslavila čtvrtýmmístemnále A. Dále to pak byl 7.Matyáš Puršl, jež také odjel poslední závod v Easykart 60 před přestupem do Easykart 100, 8.Tomáš Vančík a 13. Sebastian Mičker. Ve finále C se nejlépe umístil 6.Vojta Růt, kterého taktéž čeká přestup do Easykart 100 a 11.se umístil Zdeněk Bábíček

V kategorii Easykart 100 nás zastupovali Richard Horký a Filip Bartoš. Toto byl zároveň poslední Richardův závod před přestupem do královské kategorie KZ2 a oslavil ho vítězstvím.

Diskuze