EASYKART GRAND FINALS Siena 4.-6.10. 2019

Na začátku října se již po 18 konalo Mezinárodní finále Easykart. Letos se tento kolotoč přenesl do Sieny, okruhu uprostřed zelených kopců a krásné přírody. A letos vezeme velký úspěch v podobě třetího místa v kategorii Easykart 60. Letos jsme měli zastoupení ve všech Easykart kategoriích a ani v jedné jsme se neztratili.

V kategorii Easykart 60 jsme slavili nejvíce. Naše Karolína Vančíková si zde totiž dojela pro celkové 3.místo v rychlé italské konkurenci, která zde je prakticky doma. Dále to pak byl 12.Tomáš Rosypal, 14.Vojtěch Růt a 16.Matyáš Puršl, který měl během závodu pár kontaktů s jinými jezdci.

Kategorie Easykart 100 byla již pro naše jezdce obtížnější. Nejdřív chceme pogratulovat Adamu Kowalskému, který nejenže vyhrál celý italský šampionát, ale také i celé Grand Finals. Naši jezdci se ovšem také neztratili. Pro 9.místo si dojel Jirka Skopalík a Filip Škorpík, který se tohoto Grand Finals účastnil poprvé od dob, kdy ještě jezdil s Easy 50, si dojel pro 15.pozici.

Před námi je již pouze jediný závod a tím je Finále EURO TROPHY v Ale.

\"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\"

 

Diskuze