Easykart Italia Pomposa 2.-4.8. 2019

I během letní přestávky je potřeba trénovat a závodit. Někteří z našich jezdců tudíž spojili příjemné s užitečným. První srpnový víkend se v italské Pompose odjel další podnik seriálu Easykart Italia, a protože je trať v těsné blízkosti moře, tak se naši jezdci již týden předem utábořili se svými karavany tam. Ovšem závodní víkend jako takový nebyl snadný. Během víkendu přišlo několik bouřek a ty měly silné devastující účinky. Stálo nás to jeden skládací stan a potopu ve větším stanu.

Ovšem i s nepřízní počasí jsme si poradili a přivážíme velice dobrá umístění. V italské konkurenci si v kategorii Easykart 60 nejlépe vedla Kája Vančíková, která se v kvalifikaci umístila na 7.místě, první závod byla 4. a finále dokončila na úžasném 5.místě a domů si veze pohár. Náš druhý nejúspěšnější byl Matyáš Puršl. Ten se kvalifikoval na 6.místě, první závod se umístil opět na 6.místě a ve finále dokončil na 7.místě. Brácha Káji, Tomáš sice trénoval, ale z důvodu nízkého věku závodit nemohl.

Za týden již začíná poslední fáze sezóny. Vše začne Moravským pohárem ve Vysokém Mýtě. Veškeré dění v paddocku můžete sledovat na našem Instagramu spiritracingteam_ nebo na našem Facebooku SPIRIT RACING.

\"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\"

Diskuze