Euro Easykart & DAI Trophy Wackersdorf 5.-7.7. 2019

Czech Kart Open ve Wackersdorfu sice byl posledním závodem českého šampionátu před letní přestávkou, ale naše jezdce čekala ještě jedna horká výzva. Tou výzvou byl opět závod ve Wackersdorfu, kde se již tradičně pořádá Euro Easykart Trophy a DAI Trophy. Jde o seriál pro kategorie Easykart 50, 60 a 100. Do DAI Trophy pak ještě patří například královská kategorie KZ2. Důležité je zmínit, že závody se konají již v sobotu a to za pozdních večerních až nočních hodin. Většina našeho týmu zůstala ve Wackersdorfu přes týden a střídali trénování na trati se zábavou u nedalekého jezera.

Naši jezdci si v nočním závodě proti mezinárodní konkurenci vedli takto:
Závod sice vyhrál Němec Simon Rechenmacher, ale byla to naše Karolína Vančínková a náš Matyáš Puršl, kteří se s ním prali o vítězství. Kája nakonec dokončila druhá a těsně za ní Matyáš Puršl. Dále to byl 7. Tomáš Vančík, 9. Vojta Růt, 13. Zdeněk Bábíček, 15. Sebastian Mičker a 17. Martin Guichen. Jezdců bylo celkem 21

V kategorii Easykart 100 náš tým zastupoval pouze Radim Guichen. Radim zažil velice špatný víkend na Czech Kart Openu, musel dvakrát odstoupit. Tady si ovšem spravil chuť a v nočním závodě si dojel pro 2. místo.

A to je vše. My Vám děkujeme za veškerou podporu, kterou nám dáváte ať třeba v depu nebo skrze Instagram. Tam nás můžete sledovat a být prakticky tak blízko závodům jak jen můžete. Nyní následuje letní pauza. Někteří sice pojedou trénovat, ale na závodní akci si všichni musíme počkat až do poloviny srpna, kdy odstartuje finální fáze sezóny. Čekají nás 3 závody Moravského poháru ve Vysokém Mýtě, v Brucku a v Třinci a poté taky 2 závody Czech Kart Open MČR a PAČR v Chebu a Třinci. Doufáme, že se k nám opět buď skrze Instagram nebo tyto stránky připojíte.

\"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\" \"\"

Diskuze