KC – 2. závod – Cheb

Easy 50

Druhá část seriálu již probíhala ve standardní dvojici Ondra – Kuba. Oba kluci se na této pro ně méně známe trati snažili, což v měřáku znamenalo 12. místo pro Kubíka a 14. místo pro Ondru. V interním souboji pak v konečném víkendovém hodnocení dopadl lépe Ondra, když obsadil celkové 13. místo a Kubík si odvážel body za 15. místo.

 

Easy 60

Na startovní listině této třídy bylo opět úctyhodných 29 závodníků, kterým je nutno přípočítat 4 závodníky v kategorii registrovaných, kde jsme měli pouze jednoho zástupce a to v podobě Vinýho. Jonáš a Matěj do závodu pak díky velmi horentní snaze  Karla Simona zasáhnot nemohli a Vláďa dal přednost přípravě do školy. Ve třídě licencovaných jsme pak měli již tradičně 4 účastníky a to Zdeňka, Dominika, Dušana a Nelu. Zdeněk opět vyhrál měřák, což nikoho ani moc nepřekvapilo. Kdo ale překvapil byl Dušan, který dokázal zajet krásný 5. čas. Dominik obsadil 9. místo a Nela místo 14-té, které jen velice těsně uhájila před další dívkou Monikou Podhradskou. Celkově pak Zdeněk obsadil 2. místo, když nestačil jen na rakouského závodníka Maxmiliána Zupanice. Dušan si odváží body za krásné 5. místo a ani Dominik určitě neodjížděl z Chebu zklamaný, když si odvážel body za 7. místo. Nela pak potvrdila vzrůstající formu a obsadila celkové 11. místo.

 

Rotax

Dominik pro tento víkend startoval ve třídě Rotax a to hlavně proto, aby se připravil co možná nejlépe na následující víkend, kdy se na této trati pojede první závod MČR. Druhým zástupcem Spiritu v této třídě byl Jakub Talaš. Po menších problémech s technikou obsadil Dominik v měřáku 4. místo a Kuba pak 10. místo. Do závodu se podařilo techniku o něco zdokonalit a tak to v konečném součtu vyšlo Dominikovi na celkové druhé místo, za téměř bezchybně jedoucím Tomášem Salvou. Kuba Talaš pak obsadil celkově 9. místo.

 

Kompletní výsledky

 

 

Diskuze