KC – 1. závod – Vysoké Mýto

Easy 50

Na prvním závodě seriálu Karting Cup měl i Spirit racing svého zástupce. Pro Kubíka známá technika i trať a tak jsme čekali, jak se s tím popere. Kubí výrazně nepřekvapil a ani nezklamal, když podal svůj standardní výkon, který stačil na 15. místo a v součtu všech tří jízd obsadil celkové 14. místo.

 

Easy 60

Tato třída je vůbec nejvíce obsazenou třídou v tomto seriálu. V této kategorii jsme měli celkem 7 zástupců. Kromě standardní kartingové sestavy Zdeněk, Jonáš, Nela a Vladimír, se naše řada šedesátkařů rozšířila o Matěje Kácovského a Vinýho, kteří přešli z Easy50, Dušana Kouřila, který odmítl již dále setrvat v kategorii Bambini a novým členem týmu se stal Dominik Stříteský. Zdeněk potvrdil roli favorita a měřák vyhrál, Dominik vybojoval 7. místo, Dušan 11. místo a Nela 15. místo. Jonáš s Matějem museli závodit ve třídě \”registrovaných\” a to díky tomu, že již nebyli držiteli české licence. Vláďa s Viným pak proto, že se letos budou účastnit pouze serálu KC a neobnovil si licenci AsK. Měřák dopadl naprosto přesvědčivě pro náš tým, když obsadil první čtyři místa a to v pořadí Jonáš, Matěj, Vláďa a Viný. Celkově pak ve třídě licencovaných kraloval Zdeněk, ketrý vyhrál všechny tři jízdy. Dušan si pak v konečném součtu připsal body za 9. místo, Nela za 11. místo a Dominik pak za místo 13. Cekové pořadí ve třídě registrovaných pak kopírovalo výsledky z měřáku.  

 

Easy 100

I v této kategorii začal pro tým Spirit víkend na výbornou, když Domča vyhrál měřák. Svým bezchybným výkonem ve všech třech jízdách zaslouženě vyhrál a odvezl si tak plný bodový zisk.

Kompletní výsledky

 

 

Diskuze